- Ekmek dilimleri ( Bir gün önceden kalanlar daha iyi oluyor.) ya da tost ekmeği
- Peynir
- 3 Yumurta
- Sıvıyağ ya da yarım yemek kaşığı kadar tereyağı ya da margarin
- 1 adet Domates
- 1-2 adet Sivribiber (isteğe bağlı)
- Maydanoz
- Çörek otu
Peynir, yumurta, sıvıyağ (Tereyağ) bir karıştırma kabında karıştırılır.Maydanoz ince ince kıyılır. Peynirli karışıma eklenir. Ekmek dilimlenir.( Tüm ekmek ortadan bölünerekte yapılabilir.) Üzerine peynirli harç sürülür.
Domates ve sivribiber ince dilimlenir.
Ekmeklerin üzerine çörek otu serpilir.En üste domates ve sivribiberler konur.Önceden ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirilir.
2015 güncellemesiyle yeniden resimlendi.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder