show

03 Kasım 2016

Ermişler ya da Günahkarlar

Mutlu günlerrr.
Geçen hafta (28 Ekim) de yarım gün tatil durumunu değerlendirerek, akşam tiyatroya gittim.


"Ermişler ya da Günahkarlar" ..


Anthony HOROWITZ eserinden..


Tek perdelik bir oyun ve +13 yaş sınırı var.

Konusu; Bir yazar olan Mark Styler, son romanının kahramanı Easterman’ı görebilmek için Suffolk’ daki suçlu akıl hastanesine gelir. Ancak bunu başarması kolay olmayacaktır. Styler, akıl hastası bir katilin iç dünyasını anlamaya çalışırken kendisinin karanlıkta kalmış yönleriyle yüzleşmek zorunda kalır. İnsan doğasını ortaya koymaya çalışırken, iyi ile kötü arasında sıkı bir ilişki olduğunu savunur. Tıpkı ermişler ve günahkarlar gibi…Peki suçlular - cinayetler – vahşet neden bizi içine çeker? Korku ve şiddetin içimizde uyandırdığı heyecanın sebebi ne? Katiller ve vahşice yaptıkları katliamlar, üstünü örttüğümüz karanlık duygularımızın tatmini midir? Ölüm ve kanın verdiği haz…




3 kişilik oyuncu kadrosu var ; Dr Farquhar ,Styler ve Hemşire Plimpten ...

Gideceğim oyunlar hakkında bir şey okumam.  Böylesi daha iyi , süprizlerle karşılaşıyorsun.:) bu oyunu izlerken ters köşe oldum diyebilirim ...Sözüm o ki, Beni azıcık korkuttu, azıcık ürküttü,azıcık gerdi..

İyi ki gitmişim, iyi ki izlemişim dediğim oyunlardan.. Sevgili Cemalettin,Tamer ve Canan şahsınızda tüm ekibi kutluyorum. Emeğinize sağlık.Alkışınız ve seyirciniz bol olsun.


sezon oyunları için ;

İzmir Devlet Tiyatrosu Oyunları için T I K ..

Devlet Tiyatrosunun Diğer Sahneleri İçin T I K.

NOT: Resimler İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi fuayesinde bulunan resimlerden alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder