Arkadaşlarımda beğendiler.
Buyrun...
MALZEMELER
- 1 büyük paket Halley
- 1 poşet krem şanti
- 1 su bardağı soğuk süt
- Üzeri için;
- Dr oetker in gerçek vanilya parçalı tatlı sosu (İstediğinize kalmış)
Öncelikle geniş bir kabın içine Halleyleri kırın ya da doğrayın. Hangisi kolayınıza gelirse.
Krem şantiyi sütle çırpın.Üzerine doğradığınız halleyleri ekleyin karıştırın.
Streç filme yerleştirin. Kenarlarını hafif toparlayın. Buzluğa koyabileceğiniz bir kabın içine yerleştirin. Ya da kek kalıplarından bir tanesine yerleştirin. Buzlukta donana kadar bekletin.
İkram yapmadan 1-2 saat önce buzdolabına indirin.
Ben üzerine Dr.Oetker'in pişirilmeden kullanılan gerçek vanilya parçalı tatlı sosundan kullandım.Sizde istediğiniz meyveli ya da çikolata sosundan kullanabilirsiniz.
Kelepçeli kalıpta yaptığımda pastam da bu!
Afiyet olsun.
gecen gün lezzetli .com da izledim bu tarifi çok hoşuma gitmişti elinize sağlık
YanıtlaSiltesekkürler. sevgiler.
Sil