1 Kilo Kırmızıbiber
2-3 Diş ezilmiş Sarımsak
Tuz
Biraz Zeytinyağı
Yoğurt
Kırmızıbiberler közlenir.Bu işlem için Közmatik aldım,çok pratik tavsiye ederim.:) Kabuklar ve tohumları temizlenir, iri iri doğranır. Bir kaseye yoğurt,sarımsak ve tuz konulur ,çırpılır.Kırmızıbiberlerin üzerine az zeytinyağı gezdirildikten sonra sarımasklı yoğurt koyunur.Karıştırılır.
Afiyet olsun.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxYIQlhbOMK9RK9_yR3iatm4LW2Dl1k3r2LVLhtfp-24bFkpEezJbuoLdUYVLlqj2sBEiw9P1ICs5qtg94uYE4zrDvIpVIyjhiLB2Pcmb1WoobfliWlU4xQFWIBq4LqL4herjUBlDZ5xnK/s320/165628_479320082662_704697662_5866184_5355318_n%255B1%255D.jpg)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder