MALZEMELER:
- 1 büyük kereviz
- 3 orta boy havuç
- 1 kase haşlanmış nohut
- 3 adet pırasa
- 1 orta boy kuru soğan
- 3 portakal suyu-1 limon suyu (Limon suyunu ben ekledim )
- Sarımak
- Tuz
- Zeytinyağı
Öncelikle tavaya zeytinyağını koyun. Kuru soğanları halka halka doğrayın ve zeytinyağına ekleyin,hafif kavurun.Havuçları,sarımsağı ve pırasaları doğrayıp onları da ekleyin. Biraz kavurun.Kerevizleri de doğrayın .Onları da ekleyin. bir iki onları da çevirin. Portakal ve limon suyunu ve haşlanmış nohutu da ekledikten sonra pişmeye bırakın. Piştikten sonra servis tabağına alın kerevizlerin en taze ve küçük yeşil kısımlarından doğrayın.
AFİYET OLSUN.
Tam kış türlüsü,elinize sağlık.
YanıtlaSilİştah açıcı bir tarif Şenizcim ellerine sağlık:)
YanıtlaSilSevgilerimle...
Tşkler..:))
YanıtlaSilBenden de sevgiler