show

03 Aralık 2013

KİPA'NIN 21.YIL KUTLAMASI

Geçtiğimiz Kasım ayında Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.)' nın yıl dönümü kutlaması vardı...
İzmir' deki en büyük hipermarketler zinciri olan KİPA; 21 yıl önce yani 1992 yılında Bornova'da rahmetli Ahmet PİRİŞTİNA ve Şinasi ERTAN öncülüğünde 100 girişimci ile birlikte kurulmuş.Geçen zaman içinde sadece Ege Bölgesinde yerel bir marka olarak çalışırken 2003 yılı Kasım ayında dünya parekendecilik devi olan Tesco ile birleşerek daha da büyümüş. Türkiye genelinde 24 ilde 1902 ı aşkın magazası bulunmakta.
İzmir bloggerları ile 21. yılı kutlamak istemeleri de bizim için anlamlıydı. :)
Bu nedenle Balçova Kipa AVM' de yapılan etkinlikte beraberdik. 
Yıllarca  alışveriş yaptığım KİPA'nın her reyonunu büyük bir heyecan ve zevkle; Balçova Kipa Mağaza Müdürü İbrahim Kırkbunar, Kipa Medya Müdürü Şeyda Gümüş, 21. Yaş Proje Müdürü Şenay Öztekin, Sosyal Medya Sorumlusu Iraz Yoğurtçu ile beraber gezdik. Özellikler Tekstil reyonu çok ilgimizi çekti. Çünkü F&F ürünleri gerçekten çok güzeldi.Yakından gördük ve test ettik : )



Reyonlar arasında gezinirken; Tadım mutfağına da katılıp, Kipa ürünleri ile yapılan Kısırı ve Çikolata soslu Ananastan tattık.



Kipa Unlu Mamuller Direktörü Merih Boz'la  birlikte  en sevdiğimiz reyonu gezdik Değişik pastalar ve tatlılar içimizi geçirse de artık başka zamana... Alışverişe gelen kişilerle çok güzel diyaloglarda yaşandı. Yaşlı bir amcayı da tatlı reyonunda gördük,hemen yanımıza çektik. :)


Balık reyonu,sebze meyve reyonu.....




Doğrusu bu ya! gezmekten her zaman büyük keyif aldığım bu hipermarketi başka bir gözle gezmek çok daha keyifliydi. Her güzel şeyin bir de sonu var maalesef....Ve artık gezimizin sonu... 


Biraz soluklanmak ve biraz daha sohbet etmek için FriendsandBurgers gittik.




Oldukça sevimli bir ortamı var...Duvarlarda değişik boylarda küçük tablolar ve aynalar hemen dikkatimizi çekti. Menüsü ise bir harika...





Beraber yemeğimizi yedikten sonra süpriz olarak masamıza 21. yıl pastası geldi.Herkesten güçlü bir oooooo sesiyle :))) KİPA ruhuna yaraşır renklilikte ve çeşitlilikte olan bu pastaya bayıldık. Herkes adına koca bir dilim pastayı afiyetle yedik :)))



Aklımızın kaldığı tatlı reyonundan enfes tatlı tabağı geldi.Eskiden beri bildiğim ama sıkça yiyemediğim kakaolu baklavı görünce "Bayanlar enfes bir tatlıdır bu kaçırmayın, tadına mutlaka bakın" dedim. Ve haklıyım ...Babamın eskiden bana getirdiği kadar güzel bir baklavaydı.


Bizlere eşlik eden Balçova Kipa Mağaza Müdürü İbrahim Kırkbunar, Kipa Medya Müdürü Şeyda Gümüş, 21. Yaş Proje Müdürü Şenay Öztekin, Sosyal Medya Sorumlusu Iraz Yoğurtçu'ya ve güleryüzlerini hiç eksitmeyen KİPA çalışanlarına teşekkür ederiz. 
Gezi boyunca bize fotoğraf makinası ile eşlik eden SERDAR KAYA' ya da teşekkürler.

İncelik gösterip Ünlü moda tasarımcısı Tuvana BÜYÜKÇINAR tasarımı olan çantalarda KİPA ürünlerinin bulunduğu hediye paketilerini verdiler. Sağolsunlar.


Bu arada katılan  bloger arkadaşlarım;LEZZETLİSOMUNLAR,EGE'DEN TARİFLER,SOFRAKEYFİM,İPEKBUTİKPASTA,ELEMEĞİGÖZNURU,KURABİYEEVİM, NEFİSKOKULAR, RÜYAGİBİMUTFAK , FATOŞÇA TATLAR.,   AKDENİZAKŞAMLARI... 
Sizlerle olmak büyük keyifti.
Fotoğraflarından yararlandığım arkadaşlarım; Lezzetlisomunlar,Egedentarifler,Kurbiyeevim teşekkürler.
Başka etkinliklerde buluşmak üzere..

3 yorum:

  1. Yarıda katıldım ama iyiki yetiştim dedim annlattığın gibi çok güzel bir gündü Şenizcim :) emeğine sağlık, sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  2. Şenizcigim hep birlikte olduğumuz çok güzel günlerden biriydi.Seninde kalemine sağlık arkadaşım...

    YanıtlaSil
  3. Ben de aranızda olmak isterdim, kıskandım doğrusu..Sizler kadar prof olmasamda orda olmak yeterdi..)sevgiler

    YanıtlaSil